ZAVRŠETAK PRVENSTVA : Šta misli o tome Partizan

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović kaže da klub radi na tome da sve inostrane košarkaše vrati u Beograd, kako bi tim mogao da nastavi sa pripremama za nastavak sezone.

Crno-beli su počeli sa treninzima posle dva meseca pauze, ali ekipa nije kompletna.

„Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na koronavirus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva“, rekao je Mijailović.

Prvi čovek kluba iz Humske nema dilemu po pitanju nastavka takmičenja.

„Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za KK Partizan je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu“, poručio je Mijailović.

Be the first to comment on "ZAVRŠETAK PRVENSTVA : Šta misli o tome Partizan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*