VUJOŠEVIĆ O BOGDANU: On misli da je polubog – veliki bezobrazluk i krvnički rad!

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević dobro poznaje svog bivšeg igrača Bogdana Bogdanovića, pa je čak i on bio iznenađen njegovom partijom protiv Italije.

Bogdanovića na meču sa „azurima“ baš nije išlo, ali je odbijao da stane sa šutiranjem i tako meč završio sa 1 od 13 iz igre.

 


Vujošević smatra da je to do njegovog ogromnog samopouzdanja.

„Bogdan za sebe misli da je košarkaški polubog. Ima neverovatno samopouzdanje, čak i kada je šutirao 1/13, što je bio takav bezobrazluk. Pojedinci su rekli da će izgubiti samopouzdanje, a ja sam odmah rekao da za tako nešto ne postoji šansa. Naravno, nisam očekivao baš takvu reakciju. Odigrao je Bogdanović dobro i protiv Dominikane, ali to ne može da se poredi sa Litvanijom“, rekao je Duško Vujošević gostujući na „Spotklubu“.

Nastavio je da hvali našeg kapitena.

 


„Bogdan je vrhunski radnik, ne znam šta se dogodilo poslednjih godina, ali on je zaista krvavo radio. On možda nije u svim periodima svog života između treninga živeo onako kako bi jedan sportista trebalo da živi. Ipak, u svakom periodu svog života je bio spreman da radi krvnički i više od drugih. Radio je preko granice bola. Imao je velike ambicije, ali i veliku volju da radi, tako da ti motivi nisu bili bolesni. Postigao je visok stepen zrelosti na terenu. Čak je i mali Nikola Jović pričao kako im je Bogdan govorio šta treba da rade. Po tome se vidi da je on broj jedan i da je lider reprezentacije. Da ne preteramo sada mnogo sa ovim pohvalama“, zaključio je Vujošević.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "VUJOŠEVIĆ O BOGDANU: On misli da je polubog – veliki bezobrazluk i krvnički rad!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*