VELIKI POTPIS: Partizan završio veliki posao

FOTO: FK Partizan

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da je klub potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor sa kineskom kompanijom Zi Đin.

„Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom Zi Đin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači“, rekao je Vazura novinarima u Beleku, gde se crno-beli nalaze na pripremama.

On je rekao da postoji mogućnost nastavka saradnje.

„Da, trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu“, dodao je Vazura, navodi se na klupskom sajtu.

 


Novinare je zanimalo i da li crno-bele očekuju promene igračkog kadra.

„Bliže smo dolascima nego odlascima. Blizu je dolazak jednog igrača, a možda i jedan odlazak“, naveo je Vazura.

Upitan je i kakvi su utisci nakon nekoliko odgledanih treninga.

„Raduje me atmosfera. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab. Nadam se i sutra dobrom rezultatu u utakmici sa Ahmatom“, rekao je Vazura.

 


Be the first to comment on "VELIKI POTPIS: Partizan završio veliki posao"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*