KRKA NOVA ŽRTVA STRAŠNOG PARTIZANA: Crno-beli protutnjali kroz Novo Mesto, Angola debitovao!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili Krku 76:61 u Novom Mestu u 20. kolu ABA lige.

Lider takmičenja je i na Jadranu nastavio pobednički niz posle osvajanja trofeja Kupa Radivoja Koraća, upisavši 16. trijumf.

Domaćin, koji je ove sezone iznenadio Crvenu zvezdu i podgoričku Budućnost u dvorani „Leon Štukelj“, nijednog trenutka nije bio konkurentan izabranicima Andree Trinkijerija.

Ako se izuzme početno vođstvo Krke 8:4, Partizan je dominirao i lako upisao novu pobedu pošto je već posle prve deonice imao dvocifrenu prednost.

Tim Andree Trinkijerija je „rešetao“ koš Krke, posebno za tri poena šutevima Stefana Birčevića (4/5) i Markusa Pejdža (4/6), razlika je išla i do +23, a onda se Partizan opustio u finišu.

Debi u crno-belom dresu imao je i Brajan Angola, on je za 15 minuta upisao pet poena i skokova, a dodao je i dve asistencije.

Najefikasniji na meču bio je Birčević sa 17 poena, Pejdž je dodao 12, Džejms Mekadu osam, a Rašon Tomas i Nikola Janković po sedam.

Kod Krke jedini se istakao Dalibor Đapa sa 16, dok su po 10 dali Marko Jošilo i Jure Balažič.

Be the first to comment on "KRKA NOVA ŽRTVA STRAŠNOG PARTIZANA: Crno-beli protutnjali kroz Novo Mesto, Angola debitovao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*