I ON SLAVI NOLETOVU POBEDU: Evo zašto je Rodik srećan posle Đokovićevog osvajanja Dubaija!

Poznato je da Novak Đoković ima pozitivni međusobni skor sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a pobedom nad Stefanosom Cicipasom u finalu u Dubaiju sprečio je Grka da uđe u probrano društvo.

Zapravo, samo je Endi Rodik u tom “društvu“, jedini čovek koji ima pozitivni skor sa Đokovićem uz minimum pet odigranih mečeva (5-4).

Do sada je Novak imao 2-2 sa Cicipasom, ali je pobedio 6:3, 6:4 i sada vodi sa 3-2.

Pozitivni skor sa Novakom, ali sa manje od pet odigranih mečeva, imaju Safin (2-0), Karlović (2-1), Gonsales (2-1), a Krajinović ga je dobio u jedinom duelu na Serbijan openu.

To je Đokoviću peta titula u Dubaiju, a treća ove sezone, posle ATP kupa sa Srbijom i Australijan opena. Novak ove sezone ima skor 18-0, a ukupno ima 21. pobedu u nizu računajući i Dejvis kup prošle godine.

Rodika je neko na Tviteru upitao da otkrije kako je imao pozitivan skor sa Novakom, Amerikanac je odgovorio u svom stilu.

„Naravno. Penzionišite se pre nego što igrate ponovo sa njim“

Sledeći Novakov turnir biće Indijan Vels koji počinje 9. marta. Taj turnir Đoković je osvajao pet puta, poslednji put 2016. godine, otkad nije u Kaliforniji beležio dobre rezultate.

Be the first to comment on "I ON SLAVI NOLETOVU POBEDU: Evo zašto je Rodik srećan posle Đokovićevog osvajanja Dubaija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*