ALEKSANDAR VUČIĆ PONOSAN NA ZVEZDU: Delije su uvek tu, za pobede na terenu, ali i one životne!

delije-crvena-zvezda-fk

Klub malog fudbala Crvena zvezda odigrao je seriju humanitarnih utakmica za trogodišnju devojčicu Ivanu Bjelogrlić, koja ima tumor na bubregu, a za čije lečenje će novac nastaviti da se prikuplja do Nove godine.

Predsednik CarGo i predsednik Kluba malog fudbala Crvena zvezda, Aleksandar Vučić, istakao je nakon poslednje utakmice da je humanitarna akcija za malu Ivanu zajednička aktivnost kojoj su se pridružili kako bi pomogli u prikupljanju sredstava.

„Veoma sam ponosan što sam postao predsednik najuspešnijeg kluba koji godinu završava bez poraza i nerešenog rezultata. Biću još ponosniji kada Zvezdini futsaleri budu prepoznati ne samo po pobedama na terenu, već i po životnim pobedama. Zajedno ćemo raditi na tome da budemo tu za sve ljude, a na prvom mestu za sve mlade i onda kada je najteže“, izjavio je Vučić, navodi se u saopštenju CarGo.

Vučić je naglasio da je ovo samo prva humanitarna akcija čiji će deo biti zvezdini futsaleri i podsetio da je to još jedan pokazatelj zajedničke misije Udruženja CarGo i KMF Crvena Zvezda.

„Posebno moram da se zahvalim domaćinima koji su učinili naš boravak potpunim. Pored njih, Delije su uvek tu, kako da bodre svoj klub, tako i da nam pomognu u našoj humanoj misiji, te stoga njima dugujem posebnu zahvalnost“, zaključio je Vučić.

Tri utakmice humanitarne turneje odigrane su u saradnji i na poziv klubova iz Sokolca, Nevesinja i Istočnog Sarajeva.

KMF Crvena Zvezda trijumfovala je u sve tri utakmice i to rezultatom 6:5 sa KMF Sokolac, 4:2 sa KMF Nevesinje i 6:1 sa KMF Tango.

Be the first to comment on "ALEKSANDAR VUČIĆ PONOSAN NA ZVEZDU: Delije su uvek tu, za pobede na terenu, ali i one životne!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*