PRVA STANKOVIĆEVA BOMBA: U Zvezdu stiže nekadašnji fudbaler Intera i Sitija!

Vladan Lukić Marakana

Kontroverzni italijanski napadač Mario Baloteli mogao bi da bude prvo veliko pojačeće koje će u Crvenu zvezdu dovesti novi trener Dejan Stanković, inače fudbalerov saigrač iz zlatne generacije Intera.

Dolazak Dejana Stankovića otvoriće vrata Zvezde i nekim od poznatijih svetskih fudbalera. Novi trener crveno-belih planira da angažuje i nekog od bivših saigrača s kojima je ostao u dobrim odnosima. Jedno od najzvučnijih imena na toj listi je Mario Baloteli, kontroverzni 29-godišnji fudbaler! Velika šansa da se ceo posao završi uspešno leži i u činjenici da nekadašnji igrač Intera može bez evra obeštećenja da stigne u Beograd.

„Mario je tužan jer u Italiji ne može da se fokusira samo na fudbal. U januaru je slobodan igrač i može da bira novi klub bez obeštećenja – poručio je Masimo Ćelino“, prvi čovek Breše.

Nekada velika nada svetskog fudbala sada u Breši igra za sumu od 900.000 evra godišnje. Poznato je da su crveno-beli povećali limit kad su plate igrača u pitanju, tako da sada ne predstavlja nemoguću misiju da angažuju i neko jače ime. Januar donosi odgovor na pitanje da li će to biti čuveni Super-Mario.

O Mariju je pričao Deki u periodu kad su bili saigrači u dresu Intera.

„Moramo da razumemo šta se dešava u njegovoj glavi. Mario je još uvek dete i tako ga i gledamo. Treba imati razumevanja za njegove postupke i kad pogreši“, poručio je svojevremeno Stanković.

Be the first to comment on "PRVA STANKOVIĆEVA BOMBA: U Zvezdu stiže nekadašnji fudbaler Intera i Sitija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*