BILO JE SVEGA: Trinkijeri u klinču sa Slovencem posle meča!

Andrea Trinkijeri
FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana nisu uspeli da pobede Cedevita Olimpiju u 4. kolu ABA lige, pa je trener crno-belih Andrea Trinkijeri očekivano bio nezadovoljan.

„Iskreno čestitam Cedevita Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u svakoj odbrani i napadu, skoku. Imali smo loš start, uspeli smo da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina – nismo ušli u bonus, sve više nije ni važno. Bili smo jako loši, prazni. Znao sam da u ovako teškom periodu to može da se desi, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo dovoljno bili fokusirani na posao večeras“.

Jedan slovenački novinar upitao ga je zašto nije nosio odelo. Kolega nije znao da je Trinkijeri imao nekih tehničkih problema, pa je zbog toga u trenerci morao da vodi utakmicu. Kako je preneo Vladan Tegeltija italijanskom stručnjaku su na hemijskom čišćenju zamenjenja odela, a on je to tek primetio pred sam početak utakmice u Stožicama,

„Nisam zaboravio odelo. Ako želiš sa mnom da pričaš, moraš da imaš prave informacije. Rekao si stvar koja nije istina.

Može li drugo pitanje?

„Slobodno ako je pametno“ rekao je Trinkijeri.

Na pitanje koji aspekt igre nije bio dobar, Trinkijeri je imao spreman odgovor.

„Svaki aspekt je bio problem. Nismo imali dovoljno energije da igramo. Bili smo malo bolji nego u Kopru, ali u četvrtoj četvrtini nismo imali ni oružje, ni energiju da zapretimo“ zaključio je trener Partizana.

Partizan sada ima skor od dve pobede i dva poraza, a seriju teških gostovanja nastaviće već u sredu protiv Limoža u Francuskoj. Podsetimo, srpski velikan je posle četiri odigrana kola u Evrokupu jedini tim u celom takmičenju sa svim pobedama i trenutno se ubedljivo nalazi na čelu tabele svoje grupe.

Prvi meč u ABA ligi na domaćem terenu crno-beli će odigrati naredne nedelje protiv FMP-a, koji u dosadašnjem toku takmičenja ne zna za poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Be the first to comment on "BILO JE SVEGA: Trinkijeri u klinču sa Slovencem posle meča!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*