JUNAK TRIJUMFA IMA PORUKU ZA NAVIJAČE, ALI I BIVŠE TRENERE: Evo šta je Suma rekao nakon gola i pobede nad Crvenom zvezdom!

FOTO: FK Partizan

Najbolji fudbaler Partizana Sejduba Suma, jedan od junaka pobede crno-belih nad Crvenom zvezdom u 161. večitom derbiju, naveo je da razume ljude koji nisu verovali u njega, ali i da mu je drago što Savo Milošević nije spradao u tu kategoriju.

Suma se nije naigrao ni kod Miroslava Đukića, ali ni kod Zorana Mirkovića, ali je sve došlo na naplatu u povratničkom mandatu sa dolaskom Miloševića.

– Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo razočaranje u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje – rekao je Suma za klupski sajt dan nakon pobede crno-belih.

Suma je u finišu utakmice postigao evrogol čime je otvorio vrata Partizanove pobede. Dan kasnije, izneo je svoje viđenje situacije.

– Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najjačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško, piše se zlatnim slovima – rekao je Suma.

Prema njegovim rečima, sezona je duga i naporna, a ispred crno-belih nije nimalo lagan put.

– Ispred nas je duga sezona. Još ćemo podizati formu bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti, ali titula je naša želja – rekao je Suma.

Be the first to comment on "JUNAK TRIJUMFA IMA PORUKU ZA NAVIJAČE, ALI I BIVŠE TRENERE: Evo šta je Suma rekao nakon gola i pobede nad Crvenom zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*