OŠTRO SAOPŠTENJE: Delije poslale SNAŽNU poruku nakon odlaska Stankovića!

Dejan Stanković je podneo ostavku na klupi Crvene zvezde, i na tom mestu će ga zameniti njegov nekadašnji pomoćnik Miloš Milojević.

“Delije” su se oglasile ovim povodom i poslale moćnu poruku.

– Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje u stvari ono što pročitaju po mrežama gde je istina daleko od realnosti. Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije na žalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki – počele su najvatrenije pristalice Crvene zvezde.


– Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I ako je Deki legenda koju smo morali da “platimo” da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo. Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse – nastavile su “delije”.

Na kraju su poslale brutalnu poruku svima.

– JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN! SUBOTA 20:30 ČASOVA, ZA ZVEZDU, ZA DEKIJA, ZA IGRAČE!!! Svi na stadion da pokažemo šta je stvarnost! – poručile su “delije”.

 


Novi trener Miloš Milojević će u subotu debitovati na klupi Crvene zvezde protiv Javora na stadionu Rajko Mitić.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "OŠTRO SAOPŠTENJE: Delije poslale SNAŽNU poruku nakon odlaska Stankovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*