SRPSKO ČUDO U MONTE KARLU: Lajović razmontirao Medvedeva i otišao u finale!

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u finale mastersa u Monte Karlu pošto je posle vrtoglavog preokreta savladao Danila Medvedeva sa 7:5, 6:1 i tako stigao do uspeha karijere i „osvetio“ Novaka Đokovića koji je izgubio upravo od mladog Rusa, ali drugi Srbin je za njega bio koban.

Onda je Srbin uzeo stvari u svoje ruke od 5. gema i nije ih ispuštao. Vratio je dva brejka zaostatka, a onda osetio da ne sme dozvoliti da prokocka sve što je do tada uradio. Zaplesao je srpski teniser po terenu,  Medvedev kao da je bio u čudu zbog Lajovićeve sjajne igre. Vrtoglavi preokret je uspeo da napravi i slavi u prvom setu. Rus je pobesneo, slomio reket i dopustio Lajoviću da preuzme čitav meč u svoje ruke.

Lajović je samo nastavio nestvarnu seriju u drugom setu gde je u svim segmentima igre potpuno nadigrao indisponiranog Rusa. Furiozno je stigao Lajović do 4:0, a potom dozvolio samo jedan gem Rusu kome mnogi predviđaju blistavu tenisku karijeru.

Dušan Lajović je ostvario i plasman karijere na ATP listi i od ponedeljka će biti 24. na svetu. U filalu mastersa u Monte Karlu će se sastati sa boljim iz duela Nadal – Fonjini.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SRPSKO ČUDO U MONTE KARLU: Lajović razmontirao Medvedeva i otišao u finale!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*