SRBIN PONOVO REŠETA: Mitrović sa dva gola doneo veliku pobedu Fulamu!

Fudbaleri Fulama pobedili su Sautempton sa 3:2 u 13. kolu Premijer lige.

Najzaslužniji za trijumf ekipe sa Krejven Kotidža bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je postigao dva gola.

Fulam je prekinuo niz od šest uzastopnih poraza, a Mitrović je ponovo bio u centru pažnje.

Srpski fudbaler postigao je golove u 43. i 63. minutu.

Drugi pogodak posebno je važan jer je zbog njega Fulam došao do veoma važna tri boda.

Rezultat na semaforu bio je 2:2, a Mitrović se odlično snašao u kaznenom prostoru i nogom poslao loptu u levi ugao gola. Mekarti je bio nemoćan.

Ekipa Fulama dobro je reagovala posle smene Slaviše Jokanovića i Klaudio Ranijeri je pobedom započeo epizodu u klubu iz Londona.

Mančester junajted razočarao je još jednom, pošto je pred domaćom publikom odigrao bez golova protiv Kristal Palasa. Nemanja Matić i Luka Milivojević odigrali su svih 90 minuta za Mančester, odnosno Palas.

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija ostvarili su ubedljive pobede u 13. kolu. „Redsi“ su na gostovanju bili bolji od Votforda sa 3:0, a golove su postigli Salah, Aleksander-Arnold i Firminu. Svi golovi su dati u drugom poluvremenu.

 

Šampion Engleske postigao je gol više u odnosu na Liverpul. Izabranici Pepa Gvardiole savladali su Vest Hem rezultatom 4:0. Golove za Siti postigli su Silva, Sterling, Sane dva puta.

U preostala dva meča Brajton i Lester su odigrali 1:1, dok je Everton savladao Kardif minimalnim rezultatom.

B92

 

Be the first to comment on "SRBIN PONOVO REŠETA: Mitrović sa dva gola doneo veliku pobedu Fulamu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*