KRSTAJIĆ: Ne postoji problem sa Matićem!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da ne postoji problem sa veznim igračem Mančester junajteda i zamenikom kapitena Nemanjom Matićem.

„Nisam se juče čuo sa njim, ne znam da li je neko drugi, ali na relaciji Matić – stručni štab i igrači – Matić sve funkcioniše perfektno“, rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Podgorici.

Matićeva objava od utorka na Instagramu druga je koja je ovih dana „podigla prašinu“ u javnosti oko reprezentacije. On je napisao: „Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja“.

Krstajić je rekao da „živi za taj dan“ kada neće imati pritisak pre i posle utakmica koji nema veze sa fudbalom.

„To mi se još nije desilo i nadam se da će se desiti posle utakmica sa Crnom Gorom i Rumunijom. To su stvari koje doživljavam i preživljavam, samo ja i moja porodica znamo kako mi je. Borim se sa tim i čistog obraza izlazim u javnost. Stojim iza kompletne priče kao selektor reprezentacije Srbije“, naveo je Krstajić.

Ponovio je reči sa okupljanja u ponedeljak da je Matić otkazao zbog povrede.

„Znam da je vama to interesantno, bez obzira na to što je utakmica u fokusu. On mi je posle utakmice sa Njukaslom rekao da ima probleme i da bi bilo dobro da odmori. Izašao sam mu u susret, obavio je pregled i rekao mi da je prošlo sve okej, ali da treba da prođe vreme da se oporavi za utakmice koje ga čekaju u Mančesteru“, kazao je Krstajić.

Srbija će u četvrtak igrati protiv Crne Gore u Podgorici, a potom joj sledi duel sa Rumunijom u Bukureštu.

Krstajić je naveo da mu je drago zbog gostovanja u Crnoj Gori i što ekipu čeka velika utakmica, a ponovio je da ceni i poštuje selektora te ekipe Ljubišu Tumbakovića.

„Uvek ima iznenađenja. Pokušaće on nas, a i mi njega da iznenadimo. To nije ništa novo u fudbalu“, kazao je Krstajić.

Rekao je da utakmicu sa Crnom Gorom vidi „kao i svaku drugu“, ali specifičnu, jer su Srbija i Crna Gora bile jedna država, i naveo da mu nije jasno kako zbog toga može da se stvara dodatna tenzija.

BETA

Be the first to comment on "KRSTAJIĆ: Ne postoji problem sa Matićem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*