POKETINO NADMUDRIO MURINjA: Totenhem deklasirao Junajted na Old Trafordu!

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Mančester Junajted na Old Trafordu sa 3:0.

Sparsi su tako upisali treću pobedu u tri odigrana kola, dok je Junajted ostao na samo tri osvojena boda.

Žozeu Murinju će se posle novog neuspeha još više zadrmati klupa, i čini se da je samo pitanje dana kada će doći do rastanka.

Junajted je bio daleko bolji rival u prvom poluvremenu. Portugalski stručnjak je napravio šest izmena u odnosu na meč sa Brajtonom i činilo se da je to bio dobar potez. Imao je domaćin nekoliko velikih prilika, a najveću je promašio Lukaku posle velike greške Denija Rouza. Ređali su se napadi Junajteda, pokušavli su Pogba, Fred i Lukaku, ali Crveni đavoli nisu mogli do gola. Totenhem je prvi udarac uputio tek u završnici poluvremena, što dovoljno oslikava dominaciju Junajteda u prvih 45 minuta.

Ipak, sve se preokrenulo u drugom poluvremenu. Totenhem u  50. minutu stiže do prednosti. Tripije je sjajno izveo korner, a Hari Kejn se lako oslobodio Džounsa i poslao precizan hitac glavom ka golu De Hee. To je njemu bio prvi pogodak na Old Trafordu. Fudbaleri Junajteda izgledali su kao razbijena banda posle primljenog gola, i ubrzo su još jednom kapitulirali. Totenhem je izveo perfektan napad, Eriksen je majstorski pronašao Mouru, a ovaj rezantnim udarcem savladao De Heu.

Posle ovog gola imao je Totenhem još jednu priliku preko Dele Alija, ali je Španac sjajno intervenisao. Junajted je uspeo ponovo da preduzme inicijativu, napravio je Murinjo tri izmene, ali uzalud. Domaćin je ponovo propustio nekoliko prilika, a Sparsi su to surovo kaznili. Kejn je lepo povukao kontra napad i uposlio Mouru koji je lako obišao Junajtedovu odbranu i postigao gol za konačnih 3:0.

Nemanja Matić odigrao je 60. minuta, posle čega ga je zamenio Felaini.

Junajted je drugim porazom u nizu napravio najgori start sezone u poslednjih 25 godina.

U sledećem kolu Totenhem gostuje Votfordu, a Junajted Barnliju.

Be the first to comment on "POKETINO NADMUDRIO MURINjA: Totenhem deklasirao Junajted na Old Trafordu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*