DELFINI JAČI I OD SUDIJA: Špancima priznat neregularan gol, ali to nije jedina ogromna greška arbitara! (FOTO)

Ni sudije ni Španci nisu mogli Srbiji ništa. “Delfini” su vezali i četvrto zlato na Evropskim prvenstvima, ali da nije bilo sreće na petercima i da se Španija popela na vrh Starog kontinenta sigurno bi se mnogo pričalo o spornim detaljima sa finala EP.

Naime sudije Boris Margeta i Adrijan Aleksandresku napravili su veliki previd na kraju druge četvrtine. Slovenac i Rumun priznali su domaćinu očigledno neregularan pogodak, kada je vreme u drugoj četvrtini već bilo isteklo, a kojim je Španija stekla vođstvo u meču sa Srbijom od 4:3.

„Screenshot“ sporne akcije „furije“ nedvosmisleno svedoči o tome da je sat na plivalištu u Barseloni već bio „otkucao“ kraj prvog poluvremena kada je Felipe Roka Perone uputio udarac i savladao Branislava Mitrovića.

Treba reći i da to nije bila jedina očigledna greška sudijskog para, koji je na početku utakmice prevideo i uplivavanje isključenog Serđija Pegada Kabanjasa celih sedam sekundi pre isteka igrača više za naš tim.

Ipak, na kraju ti detalji nisu odlučili pobednika, odnosno osvajača zlata, pa je samim tim izbegnut i neki veći skandal na Evropskom prvenstvu. Posle pomoći u polufinalu protiv Italije previše bi bilo da su sudije pogurale Španiju i u finalu.

Novosti

 

Be the first to comment on "DELFINI JAČI I OD SUDIJA: Špancima priznat neregularan gol, ali to nije jedina ogromna greška arbitara! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*