OČAJNI CRNO-BELI IZGUBILI PRVO MESTO: FMP srušio Partizan u Železniku!

Košarkaši FMP pobedili su Partizan u Železniku rezultatom 87:82 i preuzeli prvo mesto grupe B Košarkaške superlige Srbije.

Partizan je u prvom meču savladao ‘Pantere’ sa 94:90 i imao prednost pred ovaj susret, ali ih je potpuni sumrak u drugoj četvrtini koštao boljeg rezultata u ovom susretu.

‘Crno-beli’ su u tom delu postigli samo četiri poena, imali period od osam i po minuta bez koša i nakon konačnih 22:4 nisu uspeli da se rezultatski vrate.

Nije da nisu imali šanse – u poslednjoj četvrtini su uhvatili priključak, došli do -4, ali nisu imali snage za potpuni preokret.

U reketu je potpuno dominirao Majkl Odžo sa 21 poenom (8-10 za dva) i čak 17 skokova, a odličnu partiju upisao je i Nemanja Nenadić sa 16 poena i 8 uhvaćenih lopti. Jeremić se zaustavio na 20 poena, dok je Simanić imao 14 poena i 5 skokova.

Na drugoj strani najbolji je bio Đorđe Gagić sa 25 poena i 7 skokova, ali je jedini dvocifreni bio Vilijams-Gos sa 18.

Tako sada obe ekipe imaju po pet pobeda i jedan poraz, ali ih deli jedan poen u međusobnom skoru i, ukoliko ostvare sve pobede do kraja, FMP će u narednu fazu kao prvoplasirani iz grupe B.

U sledećem kolu ‘crno-beli’ dočekuju Dinamik za tri dana, dok FMP gostuje Vojvodini.

B92

Be the first to comment on "OČAJNI CRNO-BELI IZGUBILI PRVO MESTO: FMP srušio Partizan u Železniku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*