CRNO-BELI I DALjE NE ZNAJU ZA PORAZ: Partizan se dugo mučio, pa u poslednjoj četvrtini slomio Metalac!

Košarkaši Partizana savladali su Metalac 91:79 i zabeležili petu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije.

Crno-beli su zadržali maksimalan učinak u Grupi B, ali su se neočekivano namučili dok nisu „slomili“ otpor „fenjeraša“.

Metalac je maksimalno koristio opušten pristup domaćina i loš šut Partizana, te preko raspoloženih Mikulića, Vasića, Kaplanovića i Đukanovića sjajno parirao velikanu punih 35 minuta.

Partizan ipak koristi svoj kvalitet u poslednjem kvartalu i predvođen triom Gagić, Marinković, Vilijams-Gos serijom 18:4 „slama“ rivala pred skoro praznim tribinama hale „Aleksandar Nikolić“.

Najefikasniji u novoj pobedi Partizana bio je Najdžel Vilijams-Gos sa 24 poena uz sedam asistencija i pet skokova, 17 je postigao Vanja Marinković, dok je 14 dodao Đorđe Gagić uz sedam uhvaćenih lopti.

Đukan Đukanović je bio prvi strelac Metalca sa 17 poena uz šest skokova, dok su po 15 postigli Josip Mikulić i Aleksandar Vasić koji je zabeležio dabl-dabl sa 12 asistencija.

Dvocifren učinak imao je i Đorđe Kaplanović sa 14 poena, dok je Nenad Nerandžić dodao osam uz 12 uhvaćenih lopti.

Partizan predvodi Grupi B sa 5-0, dok je Metalac i dalje bez pobede pa je na dnu sa 0-5. U sledećem kolu crno-beli gostuju Vojvodini, a Metalac čaeka FMP, 4. maja.

B92

Be the first to comment on "CRNO-BELI I DALjE NE ZNAJU ZA PORAZ: Partizan se dugo mučio, pa u poslednjoj četvrtini slomio Metalac!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*