PREKINUO NIZ OD DEVET PORAZA: Sjajni Laslo Đere taj-brejkovima slomio rivala za plasman u drugo kolo!

Srpski teniser Laslo Đere uspešno je satrovao na turniru u Istanbulu.

On je u prvom kolu u dva taj-brejka savladao Uzbekistanca Denisa Istomina (7:6, 7:6). Meč je trajao nešto više od dva sata.

Laslo je tako prekinuo niz od čak devet uzastopnih poraza.

Đere je odigrao jedan veoma dobar meč i zasluženo je savladao bolje rangiranog rivala.

U prvom setu teniseri su razmenili po jedan brejk u prvih nekoliko gemova. Posle toga i Đere i Istomin su dobro servirali, pa se pobednik tražio u taj-brejku.

Laslo je sjajno počeo odlučujući gem, poveo je sa 4:0, a tu prednost nije ispuštao do kraja, pa je sa 7:5 u taj-brejku poveo sa 1:0.

U drugom setu brejkova nije bilo, a jedino je brejk šanse imao Istomin. Ponovo je morao da se odigra taj-brejk. Ovoga puta bilo je dosta neizvesnije nego u prvom setu.

Đere je prvi napravio mini-brejk i poveo sa 4:2, ali je Istomin ubrzo izjednačio na 4:4. Mini-brejkova nije bilo sve do poslednjeg poena, kada je Đere iskoristio prvu meč loptu za plasman u drugo kolo.

U borbi za treće kolo Đere igra protiv trećeg nosioca Andreasa Sepija.

Danas će u Istanbulu na teren i Viktor Troicki, koji za rivala ima Bernarda Tomića.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "PREKINUO NIZ OD DEVET PORAZA: Sjajni Laslo Đere taj-brejkovima slomio rivala za plasman u drugo kolo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*