BEZ MESIJA SU DRUGA LIGA: Španija brutalno ponizila Argentinu u Madridu!

Fudbaleri Španije potpuno su nadigrali Argentinu sa 6:1 u prijateljskom meču odigranom u Madridu na stadionu Vanda Metropolitano.

U poslednjoj utakmici dana, nekadašnji šampion sveta u fudbalu je bez Lionela Mesija izgledao kao topovsko meso za „Crvenu furiju“. On je ložu stadiona Vanda Metropolitano od muke napustio pre završetka utakmice.

Dominirao je fudbaler Reala Isko, koji je postigaohet-trik. Pored njega u strelce su se upisali Kosta, Ijago Aspas i Alkantara. Jedini gol za goste postigao je Nikolas Otamendi.

Španci su danas jednostavno bili na potpuno drugom nivou u odnosu na nemoćnog rivala. Crvena Furija je demonstrirala silu. Isko je pravio pravi dar-mar, radio je šta god je hteo, a na kraju mu je i Serhio Ramos izljubio kopačku. Izabranici Hulena Lopetegija su ovakvom fudbalskom predstavom možda istakli i glavnu kandidaturu za osvajanje SP.

Razbijeni Gaučosi ovakvom igrom nemaju čemu da se nadaju na SP, ipak treba imati u vidu da će tamo biti jači za Mesija, Aguera i Di Mariju.

Sve je krenulo golom Dijega Koste u 12. minutu, a posle toga do kraja meča je u centru pažnje bio neverovatni Isko. Vezista Reala je povisio na 2:0 u 27. minutu. Asistent za oba gola bio je Marko Asensio. Otamendi je pred kraj poluvremena uspeo da smanji na 2:1.

U drugom poluvremenu Argentina je bila potpuno pregažena. Odmah na startu rezervista Aspas je uposlio Iska koji je postigao drugi gol za 3:1. Španci su dominirali na svakom delu terena, Argentincima nisu davali ni najmanju šansu za predah.  Ubrzo je Alkantara povisio na 4:1, a do kraja meča razigrana Furija je preko magičnog Iska i Ijaga Aspasa stigla do ubedljivih 6:1.

Bruka koja će se još dugo pamtiti!

Rezultati:

Španija – Argentina 6:1
Nigerija – Srbija 0:2
Engleska – Italija 1:1
Nemačka – Brazil 0:1
Rusija – Francuska 1:3
Švajcarska – Panama 6:0
Crna Gora – Turska 2:2
Bosna i Hercegovina – Senegal 0:0
Danska – Čile 0:0
Grčka – Egipat 1:0
Mađarska – Škotska 0:1
Obala Slonovače – Moldavija 2:1
Namibija – Lesoto 2:1
Tunis – Kostarika 1:0
Slovenija – Belorusija 0:2
Luksemburg – Austrija 0:4
Rumunija – Švedska 1:0
Belgija – Saudijska Arabija 4:0
Poljska – Južna Koreja 3:2
Australija – Kolumbija 0:0
Maroko – Uzbekistan 2:0

Be the first to comment on "BEZ MESIJA SU DRUGA LIGA: Španija brutalno ponizila Argentinu u Madridu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*