SUPERLIGA: Zvezda čeka Kruševljane, Partizan ima težak zadatak na Brdu!

U senci nastavka „Rata saopštenjima“ zbog spornih sudijskih odluka, u nedelju se nastavlja fudbalska Superlige Srbije.

Lider Crvena zvezda dočekuje Napredak od 18:30 časova, dok šampion Partizan u derbiju kola na Banovom brdu igra protiv Čukaričkog od 15.

Zvezda će pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata i upiše i petu pobedu u prolećnom delu sezone, a naredni rival biće joj Napredak.

* Zvezda će imati motiv da se osveti Napretku, jedinom timu koji ju je porazio u Superligi ove sezone. Kec uz gol gostiju (1&GG) je 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč na Marakani.

Crveno-beli traže revanš kruševačkoj ekipi za poraz u prvom delu prvenstva. Napredak je u 12. kolu na svom terenu slavio sa 1:0.

Zvezda u meč ulazi rasterećena nakon važne pobede u Novom Sadu tokom nedelje, u meču koji je obeležio sudija Jovan Šegrt.

S druge strane, Partizan je u prošlom kolu protiv Rada prekinuli seriju loših rezultata, a na Banovom brdu će svakako želeti da nastavi s pobedama.

U prvoj utakmici tih rivala u ovoj sezoni nije bilo pobednika, a meč na stadionu u Humskoj završen je 0:0. Čukarički je u prva četiri kola drugog dela sezone upisao po dve pobede i remija.

Jedan od najzanimljivijih mečeva 27. kola odigraće se na Banjici gde će Rad od 16.00 dočekati Javor, direktnog konkurenta u borbi za opstanak. Rad je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa 18 bodova, dok je Javor na 14. poziciji sa tri boda više.

Fudbaleri Radničkog iz Niša su u seriji od deset utakmica bez poraza, a naredni rival u borbi za Evropu biće im subotički Spartak. Ekipa sa Čaira je treća na tabeli sa 49 bodova, a Spartak zauzima peto mesto sa devet bodova manje.

BETA

Be the first to comment on "SUPERLIGA: Zvezda čeka Kruševljane, Partizan ima težak zadatak na Brdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*