DA LI ZVEZDA MOŽE DA PROĐE CSKA? Evo šta o tome misli Robert Prosinečki!

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je u Novom danu N1 televizije da je dominacija Crvene zvezde u prvenstvu “fenomenalna”.

“Žuti” je dodao da rezultati pokazuju da Zvezda igra odličan fudbal.

“Crvena zvezda uz dobre igrače ima odličnog trenera. Najvažnije je da će nakon dugo godina prezimeti u Evropi i odigrati veliku utakmicu protiv CSKA Moskve. Verujem da ima šanse protiv njih”, ocenio je Prosinečki.

Na pitanje kako tumači to što su u Beogradu i Crvenoj zvezdi nastavili da ga vole i cene, dok su neke druge javne ličnosti iz Hrvatske bile omražene u Srbiji nakon rata, Prosinečki je rekao da zasluge za to ima i to što je bio u Zvezdi u periodu kad je postigla najveći uspeh.

PROČITAJTE JOŠ:  FSS ODREDIO ARBITRE: Evo ko će suditi Zvezdi i Partizanu na utakmicama drugog kola plej-ofa!

“Ali verovatno i zbog mog ponašanja u Beogradu i Crvenoj zvezdi dok sam igrao, nisam imao niti jedan problem. To je moj klub, gde sam napravio veliku karijeru kao igrač, a posle toga i početak moje trenerske karijere”, ističe on.

Prosinečki je podsetio i da je Srbija nakon dugo vremena otišla na veliko takmičenje kao što je Svetsko prvenstvo i da ima odličnu reprezentaciju.

“Ima tešku grupu sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom. Biće teško, ali je Srbija pokazala kvalitet kroz kvalifikacije i nadam se da mogu proći u drugi krug”, rekao je on.

B92

Komentari na "DA LI ZVEZDA MOŽE DA PROĐE CSKA? Evo šta o tome misli Robert Prosinečki!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*