ZA NOVAKA SAMO REČI HVALE: Svi znamo za šta je on sposoban!

Austrijanac Dominik Tim smatra da će Novak Đoković u predstojećoj sezoni biti opasniji nego ikad pre.

Srbin se vraća na teren u petak, posle šestomesečne pauze, na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

„Svi znamo za šta je Đoković sposoban. Ako je rešio problem sa povredom, onda će verovatno biti opasniji i bolji jer je imao vremena da se odmori. Mislim da svi jedva čekaju da vide kako će igrati u prvim mečevima“, rekao je Tim.

Austrijanac smatra da bi Đoković mogao da ostvari rezultate slične Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu iz ove godine, takođe nakon što su pauzirali nekoliko meseci zbog povreda. Federer je osvojio Australijan open i Vimbldon, a Nadal Rolan Garos i US Open, te godinu završio na prvom mestu.

„Možemo očekivati isto jer je u istom rangu kao Rodžer i Rafa. On je jedan od najvećih sportista svih vremena. Biće uzbudljiva godina. Još nekoliko igrača se vraća posle povreda, ali osim Novaka, niko neće imati povratak poput Rodžera i Rafe. Previše je teško“, dodao je Tim.

Đoković i tim su slobodni u četvrtfinalu Mubadala opena u Abu Dabiju, Srbin u polufinalu (petak, oko 16h) čeka boljeg iz duela između Roberta Bautiste Aguta i Andreja Rubljiva , dok će tim igrati sa pobednikom okršaja između Pabla Karenja Buste i Kevina Andersona.

Sa turnira su odustali Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Miloš Raonić.

B92

Be the first to comment on "ZA NOVAKA SAMO REČI HVALE: Svi znamo za šta je on sposoban!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*