NATHO: Znamo kako to ide u Srbiji, ne zavisi sve od nas!

natho

Fudbaler Partizana Bibars Natho još jednom se osvrnuo na prethodnu sezonu.

Crno-beli su bili blizu toga da osvoje oba domaća trofeja, ali su na kraju ostali kratkih rukava.

„Što se tiče lige, mislim da smo dali gotovo svoj maksimum. Pun maksimum bi bilo osvajanje lige, ali mi smo očigledno dali skoro maksimum svojih mogućnosti, jer nismo osvojili trofej. Mogu da kažem samo dobre stvari o trenerima i ekipi, jer osvojiti 98 bodova je zaista izvanredno. Kada je reč o Kupu, uradili smo svoj posao i otišli u finale, gde smo bili u svakoj sezoni od kako sam ja u Partizanu. Bili smo bolji tim u toj utakmici, dominantniji od Crvene zvezde, ali na kraju se pamti samo ko je osvojio pehar, a to što ga nismo osvojili je isključivo naša krivica“, rekao je Natho za B92.


Izraelac je u Humsku stigao u vreme Sava Miloševića, a kasnije je radio i pod palicom Aleksandra Stanojevića.

„Moram još jednom da ponovim da su obojica sjajni treneri sa izraženim karakterom. Prošle godine ne bih mogao da kažem da je bilo šta nedostajalo. Osvojili smo 98 bodova, šta da se kaže pored toga. Ali, znamo kako to ide u Srbiji i da ne zavisi sve samo od nas. Zato sam rekao na početku da smo dali skoro naš maksimum. Ali nije dovoljno i moramo da nastavimo da se borimo“.

Sada je u Humsku stigao novi trener, Ilija Stolica.

„Naravno, moramo da osvojimo trofej ove sezone. Da li Superligu ili Kup, jedan pehar moramo da osvojimo, minimum jedan. Isto tako, nadam se da ćemo proći u grupnu fazu Lige Evrope. I trudićemo se da budemo sve bolji. Svako od igrača bi morao sebe da natera da postaje iz dana u dan sve bolji. To će biti najbolji način da svi kao ekipa zajedno napredujemo“.

 


1 Comment on "NATHO: Znamo kako to ide u Srbiji, ne zavisi sve od nas!"

  1. U pravu je. U Srbiji se hvala bogu ne pitaju samo oni. Proslo je vreme Toleta kada su se samo oni pitali pa samim tim niko nije ni smeo da bude prvak osim njih. Sad imamo takmicenje u kome oni nemaju sanse jer su ocajni.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*