STANOJEVIĆ GOVORIO O SUMI: Nešto nije u redu, ako nismo konkurentni za titulu!

Sejduba Suma-Partizan-Crvena zvezda-Večiti derbi-Superliga Srbije
FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se medijima pred duel sa Voždovcem.

On je otkrio da da Žan-Kristofa Bajbeka ponovo neće biti u konkurenciji za tim, ali je govorio i o Sejduba Sumi.

Jedan od novinara postavio je pitanje da li omaleni Gvinejac nametnuo da bude starter.

– Prva stvar, igram timski, kod mene niko nije standardan i iznad nekoga. On je igrao i trenirao dobro u poslednje vreme i za to ću mu pokazati respekt. Mora da se zna da igrač mora da igra u kontinuitetu, dosta utakmica je odigrao dobro, ali dosta je odigrao tako da su se mečevi gubili. Pobedite dve utakmice gde pojedinac odigra odlično, a onda u narednih šest izgubite tri i onda niste konkurenti za titulu. Ja tako ne funkcionišem, niti ću. Kod mene igrač mora da je konstantan, da igra za ekipu, i nemam ništa od toga što neko bude najbolji, a zatim ne pobedimo sledeće tri utakmice. Kad neko igra dobro i trenira, od mene će dobiti veliki respekt i ja to poštujem, ali generalno rezultati su merilo svega. Moramo da budemo u kontinuitetu i da to što radimo dobro radimo stalno. 

– Ovo se odnosi na Sumu, a i na ostale igrače. Uzmite brojeve. Ako niste konkurentni za titulu onda nešto nije u redu. Ne volim lažne slike i lažne priče. Konkretne stvari su da li smo konkurentni za titulu ili se borimo za drugo mesto do poslednjeg kola. To su činjenice – rekao je Stanojević.

1 Comment on "STANOJEVIĆ GOVORIO O SUMI: Nešto nije u redu, ako nismo konkurentni za titulu!"

  1. Suma nema s kim da igra da bi kontuirano bili na visi zadatka, on moze biti najbolji ali ako ostali zaostaju za to ne moze biti kriv najbolji bas zato sto je timski sport i na kraju Suma ne valjda sto zaostajete iako jedino napravi preokret i tok utakmice

Leave a comment

Your email address will not be published.


*