VELIČANSTVEN OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA OBIŠAO SVET: Ker ostao u čudu, nikad nije video nešto kao ono u „Areni“!

Stiv Ker otkrio da je ceo tim Golden Stejta gledao duel Partizan – Mega i emotivan oproštaj od Dejana Milojevića.

Partizan i Mega emotivno su se oprostili od Dejana Milojevića pred više od 23 hiljade Grobara u Beogradskoj areni, a video snimak te utakmice u Americi su organizovano gledali igrači i stručni štab Golden Stejt Voriorsa, Milojevog tima u kojem je nažalost, Dejan Milojević preminuo prošle nedelje.

 


Toliko su ih pogodile emocije da su dali sami sebi sat vremena da se saberu pre nego što počnu trening.

Tužne slike iz Beograda obišle su svet. I okačen Milojev dres sa brojem „13“ na stolici kraj terena, i dirljiv video-snimak koji je Partizan pustio u dvorani sa Milojevim rečima „Dao sam srce Partizanu“ i koreografiju Grobara, koji su oborili rekord ABA lige u poseti…

Stiv Ker, njegovi igrači i saradnici su sve ispratili i stekli svest o tome ko je bio Dejan Milojević u Srbiji i šta je značio ovdašnjim navijačima i ljubiteljima košarke.

 


„Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi… Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli… Ovo je bilo razarajuće za nas“, emotivno je rekao Stiv Ker.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "VELIČANSTVEN OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA OBIŠAO SVET: Ker ostao u čudu, nikad nije video nešto kao ono u „Areni“!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*