IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Stanojević govorio o partijama Meniga i Pavlovića

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u gostima sa 3:0, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

„Stvarno mogu biti zadovoljan posle pobede ovde, teška utakmica za nas. Voždovac igra dobro u poslednje vreme, izuzetno agresivno i organizovano i mislim da smo dobro odgovorili zadatku. Dugo se lomila utakmica, i na kraju smo prelomili. Čestitam igračima, bili su izuzetno disciplinovani, i mogu biti izuzetno zadovoljani, jer vrlo dobro znam koliko je teško ovde pobediti“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.
Kvinsi Menig je bio jedan od boljih na terenu, postigao je vodeći gol, a kasnije je i asistirao Rikardu. Stanojević za njega ima samo reći hvale.

„On je došao pre tri meseca, nije ni prošao pripreme sa nama, danas je on rešio meč…“, rekao je Stanojević.


Trener Partizana istakao je i Lazara Pavlovića, za kojeg je rekao da je odigrao taktički disciplinovan meč.

„Nije lako ni njemu, da on sada treba sve da rešava. Imao je dve, tri situacijie, imao je jedan šut. Baš sam zadovoljan sa njim“, dodao je on.

Stanojević je zaključio da će u narednim danima biti poznato, koliko će pauzirati kapiten Lazar Marković, nakon što je u meču Lige konferencija protiv Flore doživeo prelom ključne kosti.

 


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Stanojević govorio o partijama Meniga i Pavlovića"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*