MILOJEVIĆ ISPROZIVAO KOLEGU: Pale teške reči!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su na domaćem terenu savladali ekipu Partizana rezultatom 2:0. Crveno-beli će se za trofej u najmasovnijem takmičenju boriti protiv Vojvodine koja je savladala Radnički iz Kragujevca sa 1:0.

Nakon meča večitih, na konferenciji za medije Vladan Milojević je upitan da prokomentariše reči svog kolege Feđe Dudića, koji je na gostovanju televiziji K1, u emisiji „Indirektno“, prokomentarisao igru Zvezde.

 


– Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubedljivu pobedu – rekao je tada Dudić.

Nije se dugo čekalo na odgovor Vladana Milojevića, koji je oštrim rečima imao šta da poruči svom kolegi iz Kragujevca.

 


– Hajde da krenemo od drugog pitanja, jer je nefudbalsko. Ja te portale i društvene mreže nemam, ali su mi pokazali. Sve razumem, to je deo fudbala, pričanje nefudbalskih stvari mi mnogo smeta i to je jedna poruka da, ja kao stranac u zemljama, ne možeš da uzimaš Zvezdu kao instituciju. Imamo puno ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje, veliko nepoštovanje. To nije pošteno, meni je to zasmetalo, ne mogu to kažem, ne može da dolazi neko da prima ovde platu, ja sam ovde bio na Kipru, pa nisam osvojio titulu, a nisam rekao da sam „trebao da je osvojim“, nikada nisam rekao ništa nefudbalski. To nije prvi put, ovde vidim da je ovo moja prva poruka. Može da se kaže da Vladan Milojvić ne zna, ali ne uzimajte klubove kao Partizan, Zvezdu, Radničkog, Vojvodine, koji su institucije. Prošlo je mnogo igrača, morate da povede odgovornost i računa, ja kao odem u drugu zemlju, morate da povedete mnogo računa, Fudbalski savez da se ne daju takve izjave. Ko god bude došao ovde, dobiće lep prijem od Zvezde, a ne znam čemu sada ovde to pitanje – rekao je Milojević.

1 Comment on "MILOJEVIĆ ISPROZIVAO KOLEGU: Pale teške reči!"

  1. On proziva strance a sin mu igra u Cukarickom kao stranac…Lajavi krelac ,pet klubova cetiri otkaza inostavka,samo ovde moze da radi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*