MILOJEVIĆ ŠOKIRAO: Nadigrao Partizan, pa hvalio Duljaja!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde zakazali su finale Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Crveno-beli su u polufinalu na Marakani pobedili Partizan rezultatom 2:0.

 


Po završetku meča za TV Arena sport govorio je trener srpskog šampiona Vladan Milojević.

On je pre svega iskoristio priliku da nahvali kolegu iz suprotnog tabora, Igora Duljaja.

– Moram da pohvalim mog Šumdinca. Jako dobro pripremljena utakmica od strane Partizana. Bio je dobar derbi, dosta šansi. Partizan je imao svoje šanse, Glazer je dva-tri puta odbranio fenomenalno, kao i Jovanović na drugoj strani. Danas je pokušao sa Kaluluom i Severinom, dva brza igrača i sa Gohom iza Baždara. Svakako kada smo videli koju jedanaestoricu će Duljaj izvesti, videli smo i njihovu ideju. Sve pohale za njega i stručni štab – rekao je on, a potom i dodao:

Mislim da je ovo bio dobar derbi, dve dobre ekipe. Mi smo srećni, idemo u finale, to nam je bio cilj. Mogu da kažem da sam posebno srećan, jer je ovo moje prvo finale sa Crvenom zvezdom. Osvojio sam Kup sa Čukaričkim, ovo mi je mnogo drag trofej, ali nikada sa Zvezdom nisam bio u finalu“, istakao je on i poželeo „večitom“ rivalu sve najbolje u finišu sezone.

Pohvalio je i navijače crveno-belih.

 


– Razmišljamo o plej-ofu i narednoj utakmici. Pohvalio bih navijače, mislim da su imali šta da vide, a Partizanu bih poželeo u nastavku prvenstva.

Zvezda naredni meč u plej-ofu Superlige Srbije igra protiv Vojvodine, koja će joj biti rival i u borbi za trofej Kupa Srbije.

Ja ne biram utakmice, svaka prva je jako bitna. Imamo vremena da se malo odmorimo, već od sutra kreće priprema za utakmicu u Novom sadu.

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ ŠOKIRAO: Nadigrao Partizan, pa hvalio Duljaja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*