SADA JE SVE JASNO: Otkriveno da li će Obradović dobiti novi ugovor!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana u utorak su u paklu „Štark arene“ savladali Baskoniju rezultatom 87:83 u okviru 30. kola Evrolige.

Pre početka utakmica navijači Parnog valjka jasno su stavili do znanja da žele novi ugovor za Željka Obradovića, a on ime je odgovorio tako što je na trenerskoj tabli simulirao potpisivanje ugovora.

 


Dan kasnije o svemu tome je za „Kurir“ govorio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

– KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti – rekao je Mijailović, a potom i dodao:

– Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas.

 


Nema šta, ovo su najbolje moguće vesti za navijače Partizana.

(SportExtra/Kurir)

Be the first to comment on "SADA JE SVE JASNO: Otkriveno da li će Obradović dobiti novi ugovor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*