SADA JE POZNATO: Otkriveno ko je draži Jokiću, Partizan ili Crvena zvezda!

Nikola Jokić je postao MVP NBA lige, što je pre njega pošlo za rukom samo još dvojici Evropljana.

Jokić je u NBA otišao preko Mege, a tokom karijere nije imao priliku da zaigra ni za jedan od dva najveća srpska košarkaška kluba, Partizan i Crvenu zvezdu.

Iako su postojale spekulacije da je najbolji košarkaš sveta navijač Partizana, to, ipak, nije slučaj.


– Nije mi poznato za koga navija Nikola. Ono što ja znam, ili kad smo bili u društvu, nikad nije nešto potencirao takve stvari. Kao da ga to nije zanimalo, mnogo više ga zanimala samo košarka. To za koga navija, to morate njega da pitate, da li je u pitanju Partizan ili Zvezda, ja stvarno nisam upoznat sa tim stvarima – rekao je Nikolin drug iz detinjstva u razgovoru za portal „24 sedam“.

Sam Jokić je po dobijanju MVP priznanja priznao da mu je želja bila da zaigra za neki od najvećih srpskih klubova, kao da mu ni na kraj pameti nije bilo da će uopšte stići do NBA lige.

– Mislio sam da neću biti NBA igrač, a ne MVP. Moj cilj je bio da igram Evroligu i u velikim srpskim klubovima. Tu sam video sebe, pošto nam je to bilo najveće takmičenje. Kada me je Denver draftovao, to je bila prilika za mene da postanem NBA igrač i iskoristio tu šansu – rekao je Nikola.


Be the first to comment on "SADA JE POZNATO: Otkriveno ko je draži Jokiću, Partizan ili Crvena zvezda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*