PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Milošević otkrio zbog čega je napustio Partizan!

FOTO: FK Partizan

Selektor Bosne i Hercegovine Savo Milošević gostovao je u podkastu „Balkan rules“.

Čuveni napadač je svoju trenersku karijeru započeo u voljenom Partizanu.

 


– Da bih u potpunosti napravio igru koju ja hoću u periodu od tri prelazna roka, odnosno godinu dana. U Partizanu ne možete da tražite godinu dana. Ovde te niko neće trpeti. Kad sam došao u Partizan, prvo što sam rekao jeste da ako navijači na tribinama za tri meseca ne vide razliku od ovog sad, onda ja nisam za ovaj posao. Navijači, mediji, ljudi u klubu, stručnjaci, moraju da vide pozitivnu razliku za tri meseca svakodnevnog rada od momenta kad si došao – rekao je Milošević.

On je svoju odiseju u Humskoj 1 završio ekscesom tokom duela sa Vojvodinom u Novom Sadu. Besan zbog odluke arbitra Srđana Jovanovića šutnuo je mikrofon pokraj terena, a potom i otišao u svlačionicu.

Nakon meča podneo je ostavku na mesto trenera Partizana.

– Jasno mi je bilo da više od toga ne možemo. Ta odluka je došla posle ekscesa u Novom Sadu. Niko ko se bavi ozbiljno fudbalom to ne sme radi i ja sam tad shvatio da to više ne smem da radim. Onda ići dalje u rizik da se to ponavlja je glupo i besmisleno. I ja i stručni štab smo videli da ne možemo više da pomognemo ekipi. Uvek sam gledao da ja idem prvi, pre nego što mi pokažu gde su vrata.

 


Milošević je nakon odlaska iz Partizana kratko vreme proveo u Olimpiji iz Ljubljane, a potom se obreo na klupi Bosne i Hercegovine.

Be the first to comment on "PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Milošević otkrio zbog čega je napustio Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*