PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Kuruc otkrio zbog čega je napustio Partizan!

FOTO: ABA liga

Letonski košarkaš Rodions Kuruc je u Partizan stigao kao veliko pojačanje, ali se u taboru crno-belih nije dugo zadržao.

Sada je u Letoniji, gde trenira sa nacionalnim timom.

U intervjuu za tamošnje medijie govorio je o svom boravku u Partizanu i Željku Obradoviću.


„Imao sam tri teške godine iza sebe, pre svega mentalno. U Srbiji sam imao veliki pritisak i od strane trenera Obradovića. Nije to ništa novo, srpski treneri su po tome poznati. Želim da naglasim da nije postojao nikakav konflikt sa Željkom. Jednostavno, stvari se nisu poklopile, odlučio je da pruži šansu mlađim igračima i to je to.“

Iako stvari nisu ispale onako kako su želeli i on i Partizan, letonski košarkaš nikome ništa ne zamera. Svestan je da je i to deo posla i da se ponekad i to događa.

„Ne želim zaista da kažem ništa loše o tome, možda je ponekad bilo previše ludo, ali nisam mogao ni na šta da utičem u tom smislu. Obradović je pametan trener i mnogo sam naučio od njega. Kada sam došao iz Amerike u Partizan to je bila potpuno drugačija košarka. Sistemska. Želim da spomenem i selektora Bankija, pošto nisam bio deo reprezentacije na prethodnom okupljanju. U odličnim smo odnosima, razumeo je zbog čega mi je bila potrebna mala pauza“.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Kuruc otkrio zbog čega je napustio Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*