PETKOVIĆ ODBRUSIO BJELICI: On je lažov i navijač Partizana!

Srbiju je šokirala užasna scena u jednoj dečijoj igraonici u ponedeljak kada su se sukobili bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković i bivši košarkaš crveno-belih Nemanja Bjelica.

Petković je, nakon što je nekadašnjem šampionu NBA lige pretio makazama, priveden, a potom i pušten da se brani sa slobode.

 


On se sada oglasio, a saopštenje prenosimo delimično, uz redakcijske izmene.

– Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti 🙂

Hvala Puno!

 


Nikola Petković – stoji u saopštenju nekadašnjeg igrača Zvezde.

Be the first to comment on "PETKOVIĆ ODBRUSIO BJELICI: On je lažov i navijač Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*