ILIEV I ZVANIČNO NAPUSTIO PARTIZAN: Ostajem uz klub kao navijač!

Dosadašnji sportski direktor FK Partizan Ivica Ilev podneo je ostavku, saopšteno je na sajtu crno-belih.

„Ovim putem obaveštavam javnost da se povlacim sa mesta sportskog direktora. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na celu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati“, naveo je Ilev u saopštenju.

Sada je došao trenutak da se povucem iz kluba, iz privatnih razloga, dodao je on.


„Želim da napomenem da ću u buducnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici“, poručio je Ilev.

Prethodnih dana spekulisalo se da je Ilev tražio da novi trener Ilija Stolica napusti klub posle dva kiksa u prva tri kola Superlige, ali je, navodnoi, predsednik MIlorad Vučelić, podržao ideju da se trebneru i dalje ukaže poverenje.

Ilevu ovo nije prvi put da podnosi ostavku, s obzirom na to da je isto uradio u martu 2019. godine posle serije loših rezultata, ali pošto nije angažovan naslednik obavljao je funkciju i zvanično se ponovo vratio šest meseci kasnije.

 


Be the first to comment on "ILIEV I ZVANIČNO NAPUSTIO PARTIZAN: Ostajem uz klub kao navijač!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*