SALE BACIO GROBARE U TRANS: Od ovih reči JEŽI se svaki navijač Partizana!

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Aleksandar Saša Đorđević dao je svoj sud o sezoni koju igraju košarkaši Partizana.

Nekadašnji član crno-belih je u razgovoru za „Večernje novosti“ istakao oduševljenje onim što vidi od šestoplasirane ekipe u Evroligi.

 


„Pratim stalno Partizan, mada ne mogu da gledam prenose. Fantastično je sve, zaista. Posebna atmosfera je ono što uvek krasi moj klub. Pre neki dan mi je čovek poslao intervju iz “Koš” magazina iz 1990. godine kada je Partizan bio u problemu, a ja u vojsci gde sam rekao: Ponovo će Partizan biti veliki, ovo je samo prolazno. Tada smo imali neke probleme, povrede… Ali, ono što hoću da kažem, da meni kao partizanovcu i detetu koje je navijalo na tribinama za Kiću, Praju i ostale, znam šta je to raslo u staroj Hali sportova, pa se prenelo kasnije na Pionir, a evo sada i na Arenu i koliko to znači igračima i ljudima“, rekao je Đorđrević.

Naročito je pohvalio trenera ekipe Željka Obradovića.

„Jedan Željko Obradović koji se vratio i napravio ovo, zajedno sa Zokijem Savićem… Ovo je zaista fantastično. U poslednje vreme mislim da su najuspešniji tim u Evroligi. Pre nekoliko dana sam poslao poruku Zokiju Saviću: “Čestitam na top osam”, a on mi odgovara: “Sačekaj, nije ništa gotovo”. Ja mu uzvraćam: “To ti je završeno”, zaključio je Đorđević.

 


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SALE BACIO GROBARE U TRANS: Od ovih reči JEŽI se svaki navijač Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*