KAKVE REČI: Mijatović se oglasio i bacio Grobare u TRANS!

Fudbaleri Partizana u Evropi su imali sezonu za zaborav, ali je u Superligi Srbije totalno drugačija priča.

Parni valjak je na oktobarsku reprezentativnu pauzu otišao na prvom mestu sa 25 bodova iz devet odigranih susreta, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

 


Crno-beli imaju osam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu, a čestitke Igoru Duljaju za takve rezultate uputio je legendarni Predrag Mijatović.

– Raduje me da je Partizan prvi na tabeli i mislim da ove sezone ima tim koji može da uradi ono što svi navijači Partizana žele, a to je da osvoji titulu. Sezona je duga i derbiji će da odlučuju – rekao je Mijatović za „Maxbetsport“.

On veruje da Parni valjak može do dugo čekane titule.

 


– Duljaj je mlad i ambiciozan trener. Imao sam priliku da treniram sa njim u reprezentaciji Jugoslavije. Bio je sjajan fudbaler, nisam iznenađen da je svu energiju i znanje usmerio ka dobrom radu u Partizanu. Kada neko ima takav stav prema svojoj profesiji, onda rezultati pre ili kasnije dođu. Vidim da je ova sezona mnogo mirnija i kvalitetnija nego prethodna. Vidim da može da do samog kraja ostane u trci za osvajanje titule. To bi bio veliki uspeh za Partizan.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*