PARTIZAN SE OGLASIO: Crno-beli stali u odbranu svojih igrača i trenera

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzar

Partizan je odlučio da se oglasi i da progovori o svemu o čemu se poslednjih dana piše.

Crno-beli su reagovali saopštenjem kako bi otklonili sve dileme.

 


„Parni valjak“ je skrenuo pažnju na pritisak koji trpe igrači i trener Željko Obradović.

„Takođe, KK Partizan želi da podseti sve da se zvanični stavovi Kluba kada je u pitanju finansijsko i opšte poslovanje komuniciraju putem zvaničnog sajta KK Partizan ili kroz javne nastupe predsednika Ostoje Mijailovića ili direktora Duleta Karavesovića. Sve druge izrečene komentare treba posmatrati i tretirati kao lične impresije ili stavove.

Na kraju ili na početku, KK Partizan staje u zaštitu svojih igrača i trenera koji su u poslednje vreme bili tema tendencioznih komentara, naslova i tekstova, kao i napada putem društvenih mreža. Klub je itekako svestan navijačkih strasti, ali apeluje na sve profesionalce da učine dodatni napor kako bi zadržali objektivan pogled na sportska dešavanja. Još jednom podsećamo da najveću štetu od ovakvih dešavanja ima naša košarka, a da se kreirana atmosfera preliva i na teren, čemu svedočimo već godinama.

KK Partizan apeluje na sve da ovaj prelepi sport čuvamo i zajedno promovišemo na najbolji mogući način uz uzajamno poštovanje svih aktera na terenu i oko terena.

Pred ekipom Partizana je večeras veoma važna utakmica u borbi za plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi. Sačuvajmo koncentraciju i poželimo crno-belom timu mnogo sreće u večerašnjem duelu sa Virtusom“, stajalo je u saopštenju Partizana.

 


Uz to su crn-beli demantovali pisanje španskih medija da će Džanan Musa pojačati crno-bele na kraju aktuelne sezone.

Crno-beli igraju protiv Virtusa od 20.30 u Bolonji.

Be the first to comment on "PARTIZAN SE OGLASIO: Crno-beli stali u odbranu svojih igrača i trenera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*