APSOLUTNA DOMINACIJA BIVŠIH TRENERA PARTIZANA: Stanojević i Stolica na čelu svojih liga!

FOTO: FK Partizan

Dok Partizan grca, njegovi bivši treneri dominiraju.

Aleksandar Stanojević je odveo crno-bele u osminu finala Lige konferencija, a u domaćoj Superligi Srbije bio je nadomak šampionske titule, a onda se povukao i napustio voljeni klub.

 


Sada već neko vreme radi kao trener Konjaspora i to veoma uspešno.

Stanojevićev tim je u okviru 4. kola turske Superlige savladao Bašahšehir u gostima rezultatom 1:0, pa je trenutno na čelnoj poziciji turskog prvenstva sa osam osvojenih bodova i bez ijednog poraza.

Junak Konjaspora u Istanbulu bio je albanski napadač Sokol Čikaleši.

Stanojevićev naslednik u Partizanu bio je Ilija Stolica. Ipak, sjajni stručnjak nije dobio dovoljno vremena da implementira svoje ideje u Humskoj, pa je bio smenjen posle eliminacije od AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

U današnjem Partizanu, jedan od najboljih igrača je Kristijan Belić, kojeg je baš Stolica doveo u klub na iznenađenje mnogih, pošto je Belić tada bio rezerva u Čukaričkom.

Godinu dana posle odiseje u Partizanu, Stolica ređa uspehe u Slovačkoj sa ekipom Trenčina.

U subotu je upisao novu pobedu i to nad snažnom Dunajskom Stredom rezultatom 1:0, pa se Trenčin posle šest odigranih kola nalazi na prvom mestu sa 13 bodova.

 


Koliko je to dobar rezultat govori to što je isti taj tim prošle sezone u regularnom delu slovačkog prvenstva osvojio ukupno 22 boda i završio na desetom mestu.

Nema sumnje da i Stanojević i Stolica rade dobar posao u novim klubovima, samo se postavlja pitanje zbog čega je Partizan tako olako istrošio obojicu. Prvi nije imao podršku svih navijača, optuživan je za razne neverovatne stvari, dok drugi nije dobio vreme da uradi ono što je zamislio.

Rezultat toga vidimo sada, Partizan je prošlu sezonu završio na sramnom četvrtom mestu, a ove je u Evropi ponižen od mladića iz Nordsjelanda.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "APSOLUTNA DOMINACIJA BIVŠIH TRENERA PARTIZANA: Stanojević i Stolica na čelu svojih liga!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*