STANOJEVIĆ PECNUO ZVEZDU: Reči trenera Partizana IZAZVAĆE buru!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je u subotu u podne konferenciju pred meč sa Napretkom.

Crno-beli će Kruševljane dočekati u nedelju od 14.30 časova u okviru 27. kola Superlige.

„Znamo svi šta nam donosi ovaj meč, Napredak je dobar rival koji hoće da igra fudbal. Ima igrače koji u svakom trenutku mogu da kreiraju šansu i dikektno utiču na rezultat. Potpuno smo spremni, respektujemo rivala. Kadrovska situacija je takva da ne računamo na Natha koji neće igrati samo sada.. Ostali su spremni. Osim onih koji su duže van tima. Videćemo na utakmici koliko su se igrači poremetili ili nisu posle Fejenorda, koliko smo spremni. Do sada smo se iz svih situacija vraćali na pravi način. Očekujem to i protiv Napretka koji igra lep fudbal“, rekao je Stanojević.


Stanojević je bio upitan da li će igrati u najjačem sastavu, a tom prilikom dotakao se i Crvene zvezde.

„Nama je mnogo teško. Morate da znate i da shvatite da mi nemamo igrače na klupi koje smo platili dva miliona kao što ima naš rival. Mi nemamo igrača reprezentativnog kalibra koji sedi na klupi i menja drugog igrača reprezentativnog kalibra. Nemamo te mogućnosti koje ima naš rival, nemamo taj luksuz, ali imamo zajedništvo i to nas drži. Ta naša atmosfera, jedinstvo u klubu i sve te stvari. Šta znači da menjamo najbolji sastav? Mi dobro generalno guramo i voleo bih da tako nastavimo“, dodao je trener Partizana.

Stanojević je prokomentarisao i priče da će crno-belima biti lakše u prvenstvu, nakon što su se praktično oprostili od Lige konferencija.

„Ne znam ja da li vi niste očekivali, ali ja vidim da ste očekivali da se osvoji LK. Nadam se da će i vama očekivanja spasti i da ćemo se svi samo zadovoljiti ovim prvim mestom posle 27. kola. Da će se ljudi zadovoljiti što smo još prvi. Nama je fokus o prvog momenta bio na prvenstvu. Ovo je sve bilo dopunsko, da li će se osetiti posledice toga pokazaće naredni period. Pravio si tim za prvenstvo. Fokusirani smo od prvog dana i bićemo i kad se sve završi u Evropi“, zaključio je Stanojević.

Partizan trenutno drži vrh tabele Superlige sa dva boda više od Zvezde.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ PECNUO ZVEZDU: Reči trenera Partizana IZAZVAĆE buru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*