SVE JE POKUŠAO: Dobrić hteo da pomogne navijačima Partizana!

Košarkaši Partizana gostuju u petak Virtusu u okviru 25. kola Evrolige.

Crno-bele će u Bolonji dočekati bivši košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

 


Reprezentativac Srbije govorio je sa srpskim medijima uoči duela sa Parnim valjkom.

– Poslednjih dana sam se više čuo sa igračima Partizana, nego sa bivšim saigračima iz Zvezde. Najviše sam pričao sa Aleksom Avramovićem, ali i Ognjenom Jaramazom, kao i Urošem Trifunovićem. Hteli smo malo da se vidimo, da ih pozdravim, pošto je prošlo dosta vremena od poslednje reprezentativne akcije. Od septembra nismo bili zajedno i zato mi svi nedostaju – rekao je Dobrić.

Dobrić je probao da pomogne navijačima Partizana u dobijanju karata, ali je to bila nemoguća misija.

– Nema šanse… Hala je odavno rasporodata. Velika je potražnja, pokušao sam da izađem u susret, ali nisam uspeo. Uvek je tako kad dolaze Zvezda ili Partizan, ali će svakako biti gostujućih navijača, lep ambijent, jedva čekam utakmicu.

On se nedavno vratio na teren nakon povrede.

– Oporavio sam se, vratio u takmičarski proces, odigrao nekoliko minuta protiv Barselone, uverio se da je sve u redu iI nadam se da ću na osnovu toga moći dalje da napredujem, ali… Specifična je situacija, previše utakmica, nema vremena za treninge, zbog čega smo primorani da se na ovaj način vraćamo iz povreda.

Virtus je u poslednjih pet mečeva u Evroligi doživeo četiri poraza.

– Zbog pada forme, između ostalog usled povreda, pali smo i na tabeli, ali se nadam da ekipa iz ovoga može da izađe jača. Normalno je da na velikom uzorku utakmica usledi pad, u našoj ekipi je dosta igrača koji znaju kako da se vrate posle poraza i zato možemo da pokažemo lice iz prvog dela sezone.

Jasan je i glavni cilj velikana iz Bolonja.

 


– Cilj je plasman u TOP osam. Posle dobrog prvog dela sezone svesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo se vratiti igrama od ranije. Pogledali smo meč sa Barselonom, na kome smo dosta grešili, iz takvih stvari možemo samo da učimo. Nama je veći problem kad smo na strani, dok smo pred našim navijačima dosta bolji.

Duel u Bolonji počinje od 20:30.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "SVE JE POKUŠAO: Dobrić hteo da pomogne navijačima Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*