ODUŠEVLJENJE MEĐU NAVIJAČIMA PARTIZANA: As Reala hoće u klub iz Humske

On bi bio veliko pojačanje za crno-bele.

Košarkaši Real Madrida večeras (21.00) igraju El klasiko protiv Barselone na Fajnal foru Evrolige u Beogradu, a ulog je plasman u finale elitnog takmičenja.

Jedan od onih koji odlično pamti prestonicu Srbije je i Najdžel Vilijams Gos, as „kraljevskog kluba“ koji je igrao u Partizanu u sezoni 2017/18.

 


Mislim da sam bio najsrećniji čovek u Madridu kada sam čuo da se turnir Evrolige seli iz Berlina u Beograd. Grad koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu – rekao je Najdžel.

U Partizanu sam počeo karijeru, a zaista volim klub jer sam osetio ljubav od svih iz organizacije i ljudi u gradu. Kad se tako svi ponašaju prema vama onda i ne čudi što i dalje uvek rado ističem da sam košarkaški put započeo u crno-belom dresu – istakao je bek-šuter španskog velikana.

Malo je poznato da je Gos veliki prijatelj sa Zekom Ledejem, asom kluba iz Humske, koji mu je letos bio kum na venčanju, naravno uz dozvolu trenera Željka Obradovića da na kratko napusti pripreme.

  • On mi je kao brat, sada smo i deo porodice. Uvek gledam kako igra u Partizanu, sjajan je košarkaš, ima liderske sposobnosti i mislim da je napravio odličnu odluku što je došao u Partizan, a i klub može mnogo da profitira od njegovih košarkaških kvaliteta – poručio je Amerikanac.

Za kraj, raspalio je maštu Grobara pitanjem oko povratka u Partizan.

  • To se nikada ne zna, šta karijera može da donese, ali ono što mogu da kažem… Nikada se ne bih bunio da moj brat Zek i ja zajedno obučemo crno-beli dres i donesemo titulu Partizanu – zaključio je Gos u razgovoru za Mozzart sport.


Be the first to comment on "ODUŠEVLJENJE MEĐU NAVIJAČIMA PARTIZANA: As Reala hoće u klub iz Humske"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*