EMOTIVNE SCENE U SAN FRANCISKU: Bože pravde u čast Dejana Milojevića (VIDEO)

Golden Stejt Voriorsi odali su poštu preminulom Dejanu Milojeviću tako što je uoči početka utakmice sa Atlantom pustili srpsku himnu.

Svaki igrač Voriorsa je obukao dodatnu majicu sa Milojevićevim imenom na leđima tokom zagrevanja na kojima je pisalo na srpskom „brate“, kako je umeo Milojević da zove igrače i kolege iz tima.

 


Golden Stejt se vratio na svoj parket prvi put otkako je pomoćni trener Voriorsa preminuo prošle nedelje, tokom večere u Solt Lejk Sitiju.

Video snimak na velikom ekranu u hali prikazivao je fotografije Dejana, a publika je uzvikivala „Deki“, kako su ga i zvali u Golden Stejtu.

Na drugoj strani, u dresu Atlante, bili su Milojevićevi prijatelji, košarkaš Bogdan Bogdanović i pomoćni trener Igor Kokoškov.

Milojevićeva supruga, Nataša, držala je buket cveća, u društvu dece Maše i Nikole, kojima je publika slala ovacije na zahtev trenera Stiva Kera.

Ker je prokomentarisao Milojević osmeh i rekao da su fotografije koje su prikazane na ekranu savršeno oslikale njegov lik.

„Osmeh je savršen. Deki se stalno smejao. Bilo je veoma emotivno izaći na parket bez Dekija. Sve je isuviše sveže i bolno, nerealno na mnoge načine. Trenirali smo nekoliko dana, ali se za ovo ne možete spremiti. Držali smo se zajedno, trudili se da pobedimo, u čast našeg brata“, rekao je Ker.

Milojeviću su poštu odali i igrači i stručni štab Atlante.

 


Golden Stejt je slavio na svom parketu 134:112. Bogdan Bogdanović je postigao 17 poena, pogodivši četiri trojke.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "EMOTIVNE SCENE U SAN FRANCISKU: Bože pravde u čast Dejana Milojevića (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*