EMOTIVAN SNIMAK IZ SAN FRANCISKA: Dekijev sin peva himnu, a supruga u suzama (VIDEO)

Golden Stejt Voriorsi su prošle noći odigrali prvi meč od tragične smtri Dejana Milojevića, člana stručnog štaba čuvene NBA franšize.

Ekipa iz Kalifornije je dočekala Atlantu, a pre početka duela u dvorani u San Francisku sve je bilo u znaku legendarnog srpskog košarkaša, kasnije i uspešnog trenera – voljenog Dekija.

 


Emocije niko nije želeo ni mogao da sakrije. Košarkaši Voriorsa su nosili dresove sa prezimenom Milojević, a pre meča je u Dejanovu čast intonirana himna Srbije „Bože pravde“.

To je bio i najemotivniji momenat večeri, a kamera je u jednom trenutku snimila uplakanu Dejanovu suprugu Natašu koja je u društvu dece Maše i Nikole gledala duel. Nikola je smogao snage i da otpeva srpsku himnu…

Oborene glave nekadašnjih Milojevićevih saradnika, beka Atlante Bogdana Bogdanovića i pomoćnog trenera Hoksa Igora Kokoškova, uplakani Drejmond Grin… govorile su više od hiljadu reči.

 


Trener Godlen Stejta Stiv Ker je priznao da je stručni štab pre utakmice popio po rakiju u znak sećanja na Milojevića koji je preminuo od posledica srčanog udara u Solt Lejk Sitiju.

(SportExtra/SportKlub)

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "EMOTIVAN SNIMAK IZ SAN FRANCISKA: Dekijev sin peva himnu, a supruga u suzama (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*