SKANDALOZAN SNIMAK: Čović PODSTREKUJE vređanje Obradovića? (VIDEO)

U večitom derbiju na finalu Kupa Radivoja Koraća ponovo smo gledali salve uvredi na obe strane.

Navijači Partizana su udarili na porodicu Nebojše Čovića, dok su “delije” vređale trofejnog srpskog trenera na klupi crno-belih Željka Obradovića.

Ipak, najnoviji snimak sa poslednjeg meča između večitih rivala sigurno će izazvati potrese.


Naime, na snimku koji se brzinom svetlosti proširio na navijačkim stranicama vidi se kako predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, maltene učestvuje u pogrdnom skandiranju upućenom Željku Obradoviću.

Na utakmici je osvanuo i transparent upućen treneru Partizana “Željko Obradović – državni projekat”. Ono što će sigurno izazvati ogromnu polemiku među navijačima jesu upravo izjave Nebojše Čovića prethodnih dana, koji je isticao kako klub nema ništa sa spornim transparentom, te da je spreman da pozove Obradovića i Savića na kafu.

– Na raspolaganju sam, mi ne funkcionišemo po principu autoprojekcije, nismo angažovali crnogorsko-srpske autore da nam pljuju porodice, niti smo pravili transparente, niti Delije kao navijačka grupa spadaju u tu kategoriju da sa njima možete da tako nešto dogovorite i napravite. Imali smo autoprojekciju u izjavi dotičnog. To je zlo koje se širi, koje širi mržnju, to je vrlo prosto, prvo vređanje opomena, drugo vređanje opomena, treće vređane sudije skidaju pištaljke i idu u svlačionicu. Ne nastavlja se utakmica dok ne bude tih egzibicionista i frustriranih likova. Koristim priliku da pozovem mog prijatelja Željka Obradovića i nekada našeg igrača, Savića, da zajedno sa mnom i našim direktorom sednemo i popijemo kafu i da proanaliziramo šta se dešavalo – rekao je Čović na gostovanju “B92”.

Snimak onoga što se desilo u “Čairu” možete da vidite u nastavku:


Be the first to comment on "SKANDALOZAN SNIMAK: Čović PODSTREKUJE vređanje Obradovića? (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*