OBRADOVIĆ POTPUNO POBESNEO: Bože me sačuvaj!

FOTO: KK Partizan

Partizan je po drugi put u nizu ispustio dobijen meč, ovog puta protiv ekipe Armanija iz Milana.

Trener Parnog valjka Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan po završetku utakmice.

Na početku konferencije za medije pohvalio je navijače na atmosferi koju su priredili u Štark areni.


– Hvala ovim ljudima na prelepoj atmosferi koju su napravili. Utakmica je odlučena u trenutku kada smo vodili. Loša selekcija u napadu i izgubljene lopte. Pokušavam sve da uradim kako bih ih razdrmao i objasnio šta znači koristiti faul kada nisi u bonusu. Dali su nam tri poena u finišu prvog poluvremena, a nismo bili u bonusu. Iskusan tim kao što je Milano nam je greške naplatio, to je tim koji je pravljen da ide na F4. Ovo nije naš maksimum, možemo da igramo bolje i pametnije – rekao je Obradović i dodao:

– Pokušavam da sve ono što kažem timu uradim u svlačionici i na terenu. Ovde ću uvek da stojim ispred igrača. Ne radi se o jednom igraču već o timu. Bilo je dobrih i loših stvari. Ovo treba da zaboravimo i da se okrenemo meču protiv Virtusa. Tek smo na početku, radićemo i videti dokle možemo da dođemo. Impresioniran sam atmosferom na tribinama.

Obradović je potom podsetio na probleme uoči početka sezone.

– U pripremnom periodu sam bio bez ijednog plejmejkera, Dante je bio na turneji u Španiji, imao probleme, čuvali ga, ali se povredio. Uvek smo imali jednog igrača, Madara sam pokušao da osvežim posle reprezentacije, obaveza. Počeli smo sezonu u situaciji u kakvoj smo počeli. Ovo što imam to su igrači kojima verujem.

Razljutilo ga je pitanje o potencijalnim pojačanjima.

– Ja od letos čitam po novinama ne znam koliko imena, ko to potura i stavlja ja nemam pojma. Nikad niko nije došao da mi predloži konkretno ime. Neko postavlja informacije iz ove iz one zemlje. Radim sa onim šta imam – odgovorio je Obradović i dodao:

– Glas ima povredu, tražimo rešenje u onome što imamo. Ta imena što su se pominjala i cifre… Bože me sačuvaj! Kažu Kampaco, pa jeste videli koliko su hteli da ga plate Real i Fenerbahče. Prave priču kako Partizan ima pare.

 


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ POTPUNO POBESNEO: Bože me sačuvaj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*