BAHAR BEZ DLAKE NA JEZIKU: Izjava koja će izazvati dosta reakcija!

Barak Bahar
FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govorio je na konferenciji za medije posle poraza protiv Mančester sitija u meču šestog kola grupe G Lige šampiona (2:3).

Šef struke crveno-belih je bio zadovoljan igrom, ali još jednom ne i ostvarenim rezultatom.

 


„Mislim da ova utakmica predstavlja našu kampanju. Igralo se hrabro, pokušali smo da pobedimo. Nismo uspeli, nažalost. Mogu biti ponosan na igrače i klub. U svakoj utakmici smo se borili. Treba nam vremena da popravimo rezultate“, rekao je Bahar u uvodnoj reči.

Priliku su i na ovom meču dobili 17-godišnji Kosta Nedeljković i 18-godišnji Jovan Mijatović po četvrti put u ovosezonskoj Ligi šampiona.

„Kao što sam rekao, ponosan sam na sve. Mladi igrači su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou. Sa malo sreće su mogli da postignu gol. Sviđa mi se Mijatov stav. Ovaj klub ima jako lepu budućnost, jer ima puno mladih igrača koji zavređuju da igraju u ovom klubu“, dodao je izraelski stručnjak.

Misli su sada usmerene ka „večitom“ derbiju.

„Razočarani smo rezultatima, ali mislim da smo se dobro borili u svakoj utakmici. Poslednja u Bernu je možda bila najbolja, ali smo izgubili. Tako da je to veliko razočaranje. Moramo da gledamo unapred. Sada smo prvi u Superligi i treba to da zadržimo. Igrači su uložili veliki napor. Moramo da se odmorimo i pripremimo za sledeću utakmicu“, nastavio je Bahar.

 


Upitan je i da li bi mladi igrači, koji stalno ulaze sa klupe i donose preokret, trebalo da počinju mečeve od prvog minuta.

„Na početku je drugačija utakmica nego kasnije. Pritisak pada sa vremenom. Zato je bolje za mlade igrače da ulaze sa klupe, kada se ona otvori. Uradili smo to više puta“, zaključio je Bahar.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "BAHAR BEZ DLAKE NA JEZIKU: Izjava koja će izazvati dosta reakcija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*