ŽESTOKA REAKCIJA SA MARAKANE: Barak Bahar u centru pažnje!

Barak Bahar
FOTO: FK Crvena zvezda

U ponedeljak su izraelski mediji preneli kako će Barak Bahar tužiti Crvenu zvezdu FIFA, zajedno sa njegovim pomoćnicima, zbog neisplaćenih zarada.

Dan kasnije stigla je i reakcija sa Marakane, a javnosti se obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović.

 


On je oštro demantovao da Zvezda Baharu i njegovim pomoćnicima išta duguje.

– Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub – rekao je on i dodao:

 


Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "ŽESTOKA REAKCIJA SA MARAKANE: Barak Bahar u centru pažnje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*