DELIJE NA NOGAMA: Zvezda srušila Partizan!

FOTO: ABA liga/Emilija Jovanović

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju u okviru 10. kola Superlige Srbije rezultatom 3:2 (25:23, 27:29, 26:28, 25:19, 15:10).

Crveno-beli posle deset odigranih kola imaju 22 boda dok je Parni valjak odigrao meč manje i dva boda manje od večitog rivala.

 


Zvezda je sjajno igrala u prvom setu, pa je stekla prednost od 16:10. Nije se predavao Partizan, i uspeo je ubrzo da stigne do izjednačenja, 21:21.

Domačin je bio bolji u završnici, pa je osvojio prvi set rezultatom 25:23.

Zvezda je dominirala na startu drugog seta i stekla je ogromu prednost od 14:6, te se činilo da će rutinski privesti ovaj set kraju.

Ipak, aktuelni šampion progirao je ulaskom Ignjata Dopuđa i uveo set u dramu i na kraju ga osvojio rezultatom 29:27.

Preslikan drugi, videli smo u trećem setu. Ponovo je Zvezda povela i stekla lepu prednost, 18:13. A, ponovo je Partizan uspeo da se vrati i izjednači na 22:22. Ušlo se u dramatičnu završnicu koja je pripala Partizanom, koji je poenom Milije Mrdaka osvojio ovaj set rezultatom 28.26.

Zvezda je vodila tokom celog toka četvrtog seta, a ovog puta Partizanu nije dozvolila preokret. Sačuvao je prednost domaćin i osvojio treći set rezultatom 25:19.

 


Dobru igru Zvezda je nastavila i u odlučujućem petom setu. Brzo je stekla prednost od četiri poena razlike, ali se Partizan ponovo vratio i smanjio na 11:10. Ipak, crveno-beli osvajaju četiri poena u nizu i stižu do važne pobede.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "DELIJE NA NOGAMA: Zvezda srušila Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*