DELIJE NA NOGAMA: Zvezda nadomak VELIKOG potpisa!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je ostvarila najvažniji cilj ovog proleća, titula prvaka je osvojena po peti put uzastopno, a u četvrtak će crveno-beli u duelu sa Partizanom početi borbu za odbranu duple krune.

Posle osvojene titule, gost TV Arena sport bio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji je najavio da je golmanu i kapitenu crveno-belih Milanu Borjanu ponuđen novi ugovor.

“Milan Borjan je simbol Zvezdinog preporoda, učestvovao je u svim velikim rezultatima kluba. Veoma je značajan za tim, svlačionicu i klub. Jednoga dana kada se bude pričalo o velikim uspesima, njegovo ime se neće zaobići. Ponudili smo mu novi ugovor, ovaj sada mu traje godinu dana, nadamo se da će prihvatiti i završiti karijeru u Zvezdi“, izjavio je Mrkela.


Navijači se pribojavaju da će posle velikih uspeha u protekle dve i po godine biti teško zadržati i trenera Dejana Stankovića. Da li je baš tako?

“Treba odati priznanje Dejanu Stakoviću, celom stručnom štabu, igračima i Zvezdanu Terziću, koji sjajno vodi klub. Uradio je ono što je malo ko očekivao pre šest godina, sada je Zvezda klub koji u kontinuitetu osvaja titule. Dejan Stanković je i kao ličnost i kao trener veoma važan za Zvezdu. Ni u jednoj situaciji Zvezda nije razmišljala da on ne bude naš trener. Produžili smo ugovor pre godinu dana i naša želja je da ostane što duže. Znamo da za takvog trenera i veliko fudbalsko ime uvek postoji interesovanje, ali on je Zvezdin čovek i verujem da ne razmišlja o odlasku“, izjavio je Mrkela.

 


Be the first to comment on "DELIJE NA NOGAMA: Zvezda nadomak VELIKOG potpisa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*