OSETIO SE PROZVANIM: Piksi žestoko odgovorio Vidiću i najavio…

Tanjug/AP

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi reagovao je na intervju Nemanje Vidića.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije rekao je da će se situacijom u vezi sa Nemanjom Vidićem baviiti čim prođe žreb za EURO 2024, koji je na programu 2. decembra u Hamburgu.

 


Bivši reprezenttaivac Srbije i legenda Mančester junajteda u intervjuu za NIN rekao je da su Piksi i stručni štab koštali Srbiju za dve godine 16 miliona evra.

„Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje“, rekao je Vidić.

Piksi je imao šta da kaže nakon tih navoda.

„Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni“, rekao je Piksi za Informer.

 


„Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme“, zaključio je Piksi.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

1 Comment on "OSETIO SE PROZVANIM: Piksi žestoko odgovorio Vidiću i najavio…"

  1. Kako Piksija nije sramota uzimati milione evra za vrlo sktomne rezultate, u zemlji gde je plata 300 evra.A o Dzajicu, Nedimovici da i ne govorim.Ovo je bezobrazno i drsko.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*